Grønbechs Hotel anbefaler

Oplev Bornholms naturskønne omgivelser, spændende aktiviteter,  lokale specialiteter og meget mere.
Med Grønbechs Guide anbefaler vi autentiske og ægte oplevelser. 

OM GRØNBECHS GUIDE

Det autentiske og ægte Bornholm

Bornholm er noget for sig og på Grønbechs Hotel vil vi gerne holde fast i de personlige værdier og hyggelige omgivelser. Ideen til Grønbechs Guide opstod på baggrund af et ønske om at tilbyde personlige forslag til unikke og lokale oplevelser på Bornholm – Oplevelser, som vi på hotellet, også selv holder meget af! 

Vi synes det er vigtigt at holde fast i det autentiske og ægte Bornholm og det er netop oplevelser som disse Grønbechs Guide ligger vægt på. 

Mand som smiler

SIMON

Hotellier

Kvinde som smiler

HELLE

Værtinde og assistent

placeholder - ung mand

FREDERIK

Køkkenassistent

Ung kvinde med hat

FREJA

Køkkenassistent

Personlige favoritter

Vi på Grønbechs Hotel vil vi gerne dele ud af vore personlige favoritter, både når det gælder spisesteder, naturoplevelser og meget mere. Vi vil bare rigtig gerne dele alle de gode oplevelser og steder på Bornholm med jer. Derfor har Grønbechs personale markeret deres egne favorit steder- og oplevelser i Grønbechs Guide. Frejas favorit aktivitet er for eksempel træklatring og Simons favorit oplevelsescenter er Bornholm Middelaldercenter.  

Hotellet midt i Allinge

Belligende ned til Allinge Havn ligger Grønbechs Hotel. Efter en nænsom renovation,  fremstår Grønbechs Hotel i dag lys og luftig, med en fin balance imellem den nordiske minimalisme og den hjemmelige hygge. Vi har lagt stor vægt på at skabe en personlig stemning, hvor man kan gå på kunstvandring i hotellets gange, eller slappe af i lobbyens bløde møbler. 

Alle oplevelser og aktiviteter

Alle