Konklusion

For at skabe en helhedsorienteret kompleks multimedieløsning, har vi først og fremmest arbejdet med User Experience Design. Vores løsning er blandt andet udarbejdet på baggrund af research, interviews og brugertests. Vores indsigter fra UX har været altafgørende da målgruppen er i fokus og løsningen er derfor udarbejdet til dem.

Derudover har vi har arbejdet med User Interface, for at skabe en sammenhængende rød tråd og et samlet visuelt udtryk på tværs af vores digitale platforme (Website og SoMe). I løbet af vores proces har vores UI ændret sig på baggrund af brugertest. Det endelige design stemmer overens med det oprindelige koncept, hvilket er blevet bekræftet ud fra de seneste tests.

Vores løsning er gjort dynamisk med WordPress, således at brugere nemt kan oprette en profil, tilføje nye artmoney samt ændre deres informationer. Samtidig har vi integreret en filtrering og sorterings løsning, for at gøre det mere overskueligt at finde specifikke artmoney efter eget valg.

Et løftepunkt vi ikke har formået at leve op til i vores webløsning er at man som førstegangsbesøgende på landingssiden muligvis ikke får den tilstrækkelige formidling omkring hvad Artmoney er. Dette vil højst sandsynligt sætte webløsningens afvisningsprocent højt og dette burde vi have fokuseret på under hele processen.